6. nap: Mustáros csirkemell
Sziasztok!
Hogy vagytok? Én remekül, nagy öröm a tegnapi gyümölcs nap után végre húst enni! Nekem a fehérje nap a kedvencem, imádom a tejtermékeket és a húst is! Ma mustáros csirkemmelet készítettem tejfölös uborkasalátával, mivel nemrég valaki írta, hogy uborkasalit evett és iszonyatosan megkívántam, de várnom kellett máig!
Hozzávalók:
- 35 dkg csirkemell filé
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 evőkanál oliva olaj
- só, bors
- 2 evőkanál mustár
- 2 dl tejföl
- 1 leveskocka
A hagymát felaprítjuk, a csirkemellet felkockázzuk. Az aprított hagymát az oliva olajon megfonnyasztjuk, majd beletesszük a húst. Picit megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy a húst szinte ellepje. Hozzáadjuk a leveskockát, illetve sózzuk, borsozzuk. Amikor a hús megpuhult hozááadjuk az előzőleg tejföllel elkevert mustárt és ezzel is összeforraljuk! Bármilyen salátával fogyaszthatjuk, én tejfölös uborkasalátát és egy kis koktélparadicsomot ettem mellé! Szép hétvégét mindenkinek!
Lara
Hehe, ez lesz a holnapi menum, nagyon jol hangzik! Egeszsgedre :)
VálaszTörlésCsecseke
kÖSZI, VÁROM A VÉLEMÉNYT, HOGY MILYEN LETT!
Törlés